(非会员)
2007-05-02 4 浏览
星期日, 同女朋友大约8pm 去食, $98/位放题, 开头都好似好好咁, 点知...1. order 跟得好差, 我地叫左2次野食, 第一次, 黎少左好多野, 算la, reorder, 点知一等就等左半个钟都冇野食, 其他大客(over 5 个人) d 食物就不停咁出. 所以就吹下个日本妹, 点知佢只系叫我等, 跟都冇跟到. 最后, 叫个中国人女仔先帮我跟下, 原来漏左单. 要我重新order 过, 真系不知所谓!!!!!2. 食物份量超细, 一份三文鱼鱼生竟然系平时元气既1/4, 洗唔洗咁少家, 真系食十份都唔饱. 叫第二次又唔黎, 食放题都可以唔饱, 真系第一次!!!3. 地方超细, 个烧烤炉系正d 2 人位隔离, 抽风又唔好, 食完成身油烟味, 以后请我都唔会再去
星期日, 同女朋友大约8pm 去食,
$98/位放题, 开头都好似好好咁, 点知...