2017-11-01
今日难得去元朗食野,本来想食天鸿烧鹅,去到原来今日休息冇开。因为已经3:45分,唔想周围行,所以就去咗对面食呢间野。当日呢个时间,佢哋一个客都冇,就只有我同我老公。我哋叫了一份burger 同all day breakfast. 真系冇讲大话!冇夸张!我哋四点钟落order, 等到四点半, 都冇嘢食! 当时间铺冇其他人,只有我同我老公两个人。但系个女侍应见到咁耐冇嘢食,都冇帮我地去睇吓发生咩事!但系个女侍应系冇其他野做,好得闲,禁吓电话。直至到要我地主动问佢,佢先话帮我地睇吓。有一个唔知系咪老细嘅男人,之后行咗出嚟,跟住我哋问佢点解啲嘢食咁耐, 已经等左半个钟,跟住佢就笑笑口,话👉🏻系咩?👈🏻,跟住就走咗入厨房睇一睇!我觉得呢啲服务完全唔得!!结果系4:40至4:45分才有嘢食。可能我哋黑仔啦!间铺得我同老公两个人,又唔系多人,其实冇可能会漏单啰。野食又普通,总之唔会再有下次!
结果系4:40至4:45分才有嘢食。可能我哋黑仔啦!间铺得我同老公两个人,又唔系多人,其实冇可能会漏单啰 。野食又普通,总之唔会再有下次!