2019-03-03 247 浏览
之前外卖甜品另比钱加左芋圆!返到屋企发现佢地无加!已经即刻打电话讲话佢地无比!佢地就话留返姓名电话下之去补返比我!我讲左话我唔系住个区,可能会好耐之后先去!佢地话会写低到时我去比返我!咁我今次去到都唔会净系叫佢地比返芋圆我!我买左两个甜品,再同佢地讲上次无比芋圆,问系咪加返比我?佢地员工好无礼貌态度好差咁话唔知有呢件事!话人人入黎话要加返就加?我话:下!咁我打电话黎个时你地系咁讲!佢就话老板无讲低,同埋佢地话如果有呢啲事会有纸写低,但佢地无见到有纸!我话呢啲系你地既事!我话咁你不如打电话比你老板或其他同事问下!个无礼貌既女员工就话佢日日都系度!跟本就无听过电话!又话老板唔听电话!咁我话咁我点呀?等到你老板听电话呀?我话你唔比返我唔紧要!我会上网讲你地收左人钱但唔比足料人!个女员工即刻态度180度变!话咁我比返两份你!我话:唔洗你比返两份我!我净系要返我比左钱个份姐!买个糖水食姐!嬲到我丫!佢唔知唔代表无发生过!仲咁无礼貌!我以后都唔会去!
咁我话咁我点呀?等到你老板听电话呀?
我话你唔比返我唔紧要!我会上网讲你地收左人钱但唔比足料人!
个女员工即刻态度180度变!话咁我比返两份你!
我话:唔洗你比返两份我!我净系要返我比左钱个份姐!
外卖自取