2019-05-28 601 浏览
不知所谓的服务态度!一入门口见到个男人,他应该是老板。他不但没有欢迎的态度,还好似我欠咗佢咁个样!跟住我见到另一女待应,我话book 咗姓陈3位6:30pm。她黑口黑面加好冇礼貌咁盘问:你啲朋友系边到?我话:嚟紧。佢话:唔得㖞!你啲朋友未到齐唔准坐㖞!我话:吓!唔系卦!?你间餐厅一个客人都冇㖞!你冇嘢呀?你唔系唔俾我坐呀?佢话:要齐人先可以俾枱我!我话:都话嚟紧!你间餐厅又唔系满,得我一个客咋㖞!跟著佢就指住张抬,咁你坐𠮶度啦!我其实已经火火地。我去到坐位仲要大力用张餐牌放在抬上!我真系火都来!即时call 我朋友,朋友话立即走唔好帮衬!我也即时起身走!四个字:不知所谓!