2024-10-13 223 浏览
由细个成日食,到而家唔系约咗人对方话想食都唔会去,本身唔去系因为态度差,啲阿姐成日以为自己做得耐,同佢讲完落单可以一句声都唔出,唔知佢落咗单未,特别系成日以为自己可以话晒事𠮶个阿姐,唔讲以为佢系老板娘,真系得佢老细喺度嘅时候佢个出品先会好㗎咋,如果佢个老板又唔系间舖呢就全部都系乱嚟,其他人都唔系好好多,10次落单八次都错,外卖系次次都错,错咗一句唔好意思都冇,净系系咁话唔关佢事话佢自己系写啱嘅系厨房错,作为客人我理得你边个错啊,错就错㗎啦,其中一个阿姐仲好钟意屈返人哋转头系话个客嗌错,有一次嗌嘢饮佢落错单,我明知佢容易落错单,我仲强调咗两次我系饮乜嘢啦最后都系嚟错,然后个阿姐想屈我系我嗌错啦,之后我企硬我死都唔会要𠮶杯嘢同埋坚持系冇嗌错,跟住喺度讲埋啲晦气说话咩唉咁我饮埋佢啦,真系好癫到最近有次真系迫于无奈要食嘅时候发觉真系难食咗好多啲嘢又缩晒水,真系抵你两个铺位变返一个铺位