2012-08-03
之前买左groupon, 星期六谂住去食, 但我事前唔记得book台我同男朋友一入到去铺头个阵都仲未拎张groupon出黎ge时候, 有个waitress个样已经好串、好傲慢, 我见到咁大个铺面得3台客, 静到拍乌蝇, 但个waitress见到我地入黎都仲系斯斯然唔理我地, 到我自己主动行埋去同佢讲我买左groupon但冇book台, 佢个态度即刻变得更差, 又系斯斯然行去cashier个位慢慢写野响张纸上面, 过左一阵佢同事终于行出黎帮手带我地去坐低. 之后个waitress死咬住唔放, 拎住我张coupon行埋黎用笔圈住佢铺头个联络电话再间住「必须预约」然后用命令式语气同我讲「记得下次要book台㖞」, 之后问我明唔明白, 我只系望住佢冇答佢任何野, 佢仲要再问我多一次明唔明. 我明白虽然我已经俾左钱但唔记得book台系我唔岩, 若果个waitress不满大可以同我讲今日full booking叫我下次book左台先再黎, 唔需要咁夹硬带我埋位之后再用咁乞人憎ge语气同我讲野. 呢一间野我呢世都唔会再去食, 我宁愿蚀左呢$120都唔会再去!!!!!我亦奉劝各位千万唔好去呢间餐厅,
我亦奉劝各位千万唔好去呢间餐厅, 就算佢d食物有几咁好味都好, 员工态度都差到你会食到背脊骨落