(非会员)
勁不知所謂﹗我未試過d野未食完就俾人收走﹗幫一個女仔慶祝生日,之前有人黎過呢度食野,話ok,咁一班人六個就黎試下。食物其實ok,不過服務態度真係死得人﹗話任食兩個鐘,我地有5個人7點三四左右去到,開始食野,問心,百幾蚊,我覺得ok(你想食貴價野一定無啦,好多款?唔好傁啦)但個牛乳鍋幾好味﹗最後個fd 8點二三到,佢一坐低,侍應就話last call,吓﹗唔係仲有成個鐘咩?個侍應話結賬前9個字就last call,我地當然同佢理論,講講下話check電腦,話我地7點04分就入坐,就夠鐘嫁啦﹗快d啦﹗ (嘩﹗好似佢地講晒咁﹗) 但其實我地個個都未飽,佢話last call,當然勁寫紙落order啦。到9點,有個侍應走過黎開始收野,收我地筷子,我望住佢話:「我未食完喎﹗」,佢諗左一陣,放返低。當時我仲有十幾件壽司,十幾件魚生係張枱﹗一陣佢又走過黎(都未夠2分鐘),話「你地夠鐘啦﹗」就收晒我d壽司&魚生&所有野食﹗(痴線,1)未食完 2)未夠鐘) 另一個侍應就攞張單黎收錢,我地又理論下,話未夠鐘呀﹗未食完呀~等等﹗突然,係廚房出左一把男人聲:「邊個玩野呀」 (我覺得好兇囉) (不過只聽到聲,無
勁不知所謂﹗我未試過d野未食完就俾人收走﹗

食物其實ok,不過服務態度真係死得人﹗

當時我仲有十幾件壽司,十幾件魚生係張枱﹗

突然,係廚房出左一把男人聲:「邊個玩野呀」 (我覺得好兇囉) (不過只聽到聲,無見到人)

走左之後,我除左「痴線,低能」都諗唔到其他形容詞啦﹗
2010-06-23
庆祝纪念