2022-05-28
❥ ੈ 沙田头火锅(旺角) ‧₊˚♡ʚ︎ɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚ︎ɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚ︎ɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚ︎ɞ 好搞笑明明喺旺角,叫沙田头嘅火锅😆听闻系沙田头系老板们生长嘅地方😍❤️好有爱入到去觉得好地道😗呢排成日都食麻辣火锅!今日食个沙嗲汤底先🍲特制沙嗲汤底超浓郁,仲有啲肉碎仔,好惹味~好小见咁正嘅沙嗲汤底🪢特级手切本地肥牛🪢油花分布之均匀,单看已觉完美~牛味都好重❤️鲜嫩正牛!🪢三秒脆响铃🪢新鲜炸起~食落同一般响铃不同,浸落汤底~软软绵绵又脆脆😍🪢四宝饺🥟蛋饺🪢梅菜猪肉饺、韮菜饺、鲜虾靓云吞、凤城靓水饺、蛋饺呢度啲饺子如果100分我会比101分😍❤️超级新鲜!蛋饺系我食过最好味嘅间!入面个馅料竟然系新鲜嘅虾滑🫧❤️劲正正正正🪢手打鲜滑🪢鲮鱼球、墨鱼滑、虾滑、手打牛丸,全部自家手打,劲弹牙!真材实料!每一款都超级超级正!🪢棉花鱼肚🪢厚厚既鱼肚~软软绵绵索哂啲沙嗲汁🤭🪢粉肠🪢粉粉嫩嫩~唔会靭~入边亦都好干净🫠ʚ︎ɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚ︎ɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚ︎ɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚ︎ɞ ⊰⊹═══════════⊹⊱ʚ︎ɞ••🎀蘑菇感🎀••ʚ︎ɞ真系不经意咁食咗一间咁高质嘅火锅店都真心推介大家去试💜 辣椒🌶️蒜头配料都好新鲜连饺同丸都好高质🤭⊰⊹═══════
好搞笑明明喺旺角,叫沙田头嘅火锅😆
听闻系沙田头系老板们生长嘅地方😍❤️好有爱
入到去觉得好地道😗呢排成日都食麻辣火锅!
今日食个沙嗲汤底先🍲特制沙嗲汤底超浓郁,
仲有啲肉碎仔,好惹味~好小见咁正嘅沙嗲汤底
🪢特级手切本地肥牛🪢
油花分布之均匀,单看已觉完美~
牛味都好重❤️鲜嫩正牛!
🪢三秒脆响铃🪢
新鲜炸起~食落同一般响铃不同,
浸落汤底~软软绵绵又脆脆😍
🪢四宝饺🥟蛋饺🪢
梅菜猪肉饺、韮菜饺、
鲜虾靓云吞、凤城靓水饺、蛋饺
呢度啲饺子如果100分我会比101分😍❤️
超级新鲜!蛋饺系我食过最好味嘅间!
入面个馅料竟然系新鲜嘅虾滑🫧❤️劲正正正正
🪢手打鲜滑🪢
鲮鱼球、墨鱼滑、虾滑、手打牛丸,
全部自家手打,劲弹牙!真材实料!
每一款都超级超级正!
🪢棉花鱼肚🪢
厚厚既鱼肚~软软绵绵索哂啲沙嗲汁🤭