2019-12-16 313 浏览
水门呢排咁红,梗系要去帮衬下啦!水门开喺深水埗西九龙中心嘅food court 。咁开得喺food Court ,环境就一定唔会特别好㗎啦,不过胜在多座位,都唔使点样等位。水门铺头细细,但系真系好多人帮衬。我大约两三点去帮衬,order完个海南鸡饭都要等十张票左右。见到水门做好多外卖嘅生意,个个都系两三盒两三盒咁order 。佢地出餐都算快,但品质又唔会因此下降。D 鸡好滑,但又唔会好油腻,食唔到雪味。个辣酱系合理辣度,酸酸地,应该唔系食开辣既人都会接受到。唯一要讲,系饭真系少d ,以午餐黎讲份量有少少唔够。佢跟餐仲有一个例汤,开头仲以为会好似一般茶记咁既味精水,饮落出奇清,唔会太减,用来清一清口腔既辣酱味一流。以四十蚊都唔洗既价钱,都真系超水准抵食。最紧要 仲见到老细添🤤🤤🤤
水门呢排咁红,梗系要去帮衬下啦!
以四十蚊都唔洗既价钱,都真系超水准抵食。
最紧要 仲见到老细添🤤🤤🤤
海南鸡饭