2023-01-26
食物可以,但服务员态度奇怪(个别人士极其敷衍了事,又有啲挂住同认识嘅食客不停大声吹水)见到客人台上冇食物到唔主动帮手check - 当日我隔离台table for 2, 工人姐姐嘅dish一早到咗, 伯伯嘅dish直到我食完 (我比佢哋迟入座最少15分钟),冇员工帮手check单睇吓咩事(唔好要求员工主动,系唔会),连我唔识隔离枱都帮手叫啲staff check of coz, 答案只系话整紧,时间要耐啲bla bla bla) … service系离谱的差。另外冇人知道应变…我哋当日食晒嘢,准备pay the bill时佢先上汤⋯冇原因,不解释而有个服务员同识嘅食客吹水系话因为lunch 太多人冇晒汤要重新煮⋯点解啲员工送食物俾客时唔讲声,又或者用其他(like salad?)代替?上菜次序都唔理,食物质素又一般,冇services,叫人点推介?BYW, 我写咗complain letter去佢哋嘅gmail 但冇feedback嘅,我对呢间嘢已经再冇任何期待