2018-02-13
没有炉位, 但订座时未有清楚讲明。不能自己烧,要待厨房烧, 当放题食也没关系。结果, 肉烧到干哂, 黑哂, 食落苦嘅。菠萝, 蕃薯, 玉子烧系轻轻烘一下表面, 从内面外的冰冷。翠玉瓜除左唔热, 咬落去, 仲系生嘅。所以烧物除左辣椒粉, 基本上没有任何调味。我地坐10楼, 人数不少, 全层只有一个连饭都未食嘅哥哥应接不暇, 服务态度都仲算好好, 好尽力, 我地表达不满, 亦帮手同厨房反映。但食物质素仍未见改善, 同经理反应, 反问我地有没有10楼店员哥哥有冇跟进。 人手分配已经唔合理, 唔好再为难自己员工啦, 好吗?经理话会再同厨房反映, 结果第三次叫嘅蕃薯,玉子烧, 菠萝系热咖! 不过系先烚左, 再烘一下表面嘅, 真系创意满分!整体而言, 10楼哥哥嘅服务真系算唔错, 以咁唔足够嘅人手来说。至于食物质素同厨房嘅技术, 朽木不可雕也, 尝试过就知道, 有啲野真系唔好勉强。btw, 现场烟雾弥漫, 食完个人好臭抱住猎奇心态的话, 可以挑战。想食西的话, 就算啦,唔好勉强。
不能自己烧,要待厨房烧, 当放题食也没关系。
结果, 肉烧到干哂, 黑哂, 食落苦嘅。
菠萝, 蕃薯, 玉子烧系轻轻烘一下表面, 从内面外的冰冷。
翠玉瓜除左唔热, 咬落去, 仲系生嘅。
所以烧物除左辣椒粉, 基本上没有任何调味。
btw, 现场烟雾弥漫, 食完个人好臭
抱住猎奇心态的话, 可以挑战。
想食西的话, 就算啦,唔好勉强。