2013-07-08 564 浏览
星期日同屋企人食中午,我之前去过荃湾店食过,服务及食物都好好,所以入到大埔就试下!因多人食饭,大概等左二十分钟以上,都无咩所谓啦!入到去,哗。位同位之间嘅行人路逼到呢,有啲夹硬黎!到叫餐,叫左:果仁焗三文鱼、烧春鸡。。另外加钱加汤、包、饮品及甜品。汤:青瓜汤。。味道一般而且涷。包:系几好食,热腾腾脆脆的,仲有香草牛油。主菜:三文鱼:一般水准,系屋企都整到。主菜:烧春鸡:味道可以的,但没特别。甜品:芭芙:无特别,不吃也没损失!食物嘅味道讲完就到服务质数同等餐时间!由汤到主菜嘅上菜时间超过45分钟,我嘅烧春鸡系叫完餐等左20分钟就黎!但个三文鱼。。等左30分钟,我鸡都食左一半仲未黎,禁我就叫侍应跟下啦,但无回复。再等多5分钟,我再揾侍应,佢睇完单走黎问我个三文鱼跟饭定意粉定薯菜,我话薯菜。之后问佢系咪无落过单,佢无答我,叫我等一阵好快有!(侍应无解释或说任何不好意思嘅说话)到我只鸡都食完已经过左45分钟以上,我已好唔耐烦揾侍应,终于听到一句唔好意思,再等多三分钟个三文鱼就到啦!我唔耐烦系因为要个老人家等成50分钟先有得食,真系激死!到我地食完叫上甜品,又等左10分钟都未有,当时我已黑面!有
因多人食饭,大概等左二十分钟以上,都无咩所谓啦!
入到去,哗。位同位之间嘅行人路逼到呢,有啲夹硬黎!
汤:青瓜汤。。味道一般而且涷。
包:系几好食,热腾腾脆脆的,仲有香草牛油。
主菜:三文鱼:一般水准,系屋企都整到。
主菜:烧春鸡:味道可以的,但没特别。
甜品:芭芙:无特别,不吃也没损失!

食物嘅味道讲完就到服务质数同等餐时间!
到我地食完叫上甜品,又等左10分钟都未有,当时我已黑面!
有位高级啲嘅女侍应见到我个样就主动问我发生咩事,我当然全部讲哂啦!
埋单最后比左9折我,但我无呢个需要!
我希望大埔店嘅侍应好好禁向荃湾店嘅侍应学习咩叫服务态度!同荃湾店跟本完全不同,唉。。

2013-07-07