2024-10-12 194 浏览
呢间餐厅装修又chill 又relex。环境好好,坐得好舒适阔落。干净企理。而且店员服务很好。上菜速度理想。👍🏻👍🏻👍🏻1)鸡肉及猪肉串烧好香好juicy,肉质好鲜嫩入味😌唔错👍🏻再完美配合埋秘制沙嗲酱汁。整体配合得好好!好惹味😋推介💁🏻‍♀️2)飞天小椰菜呢个每次嚟亲都order, 小椰菜碧绿爽脆,亦都炒得好入味。好惹味😋3)和牛金不换炒饭一上枱已经闻到好香嘅金不换炒饭味。而且牛肉嫩滑。配料充足。整体配合得好好👍🏻😋4)青咖喱牛肉青咖喱牛肉,咖哩汁香浓足料。好香好有质感。再加上薄饼,好好食😃5 ) 泰式冻奶茶泰式茶胆正,就算加上一大杯冰,完全冇冲淡到奶茶嘅香味。饮完透心凉。好抵饮。6)芒果糯米饭甜筒巧手甜品,芒果清甜好味😋糯米饭香滑软糯。而且卖相吸引🤗👍🏻👍🏻👍🏻整晚食物美味。我哋边享受美食边倾偈,呢度服务态度都好好。全晚都好写意,感觉好似去咗一个短程泰国之旅咁样 take 咗个break。好难得香港可以揾到一个咁舒服嘅聚脚地方,所以我都极力推介❤️

1)鸡肉及猪肉串烧

2)飞天小椰菜