2024-05-18
一向都好钟意好椰子🥥,幅其椰子所制作嘅甜品同饮椰汁饮品,觉得够消暑而且入口都好清甜好正!今次就去咗将军澳呢暑新开嘅椰子星球食椰子产品!呢间「椰子星球」嘅创办人Andy,由细到大都系屋企嘅传统糖水店帮手,拥有十几年嘅甜品经验,经过反覆学习、尝试,佢希望能拥有自己事业,为大家带来一系列不同款式不同味道嘅椰子🥥甜品!椰子星球主打用百分百新鲜椰子制造新款甜品,既好味又好打卡,好适合年轻人!今次我就去食咗几款好靓好正嘅甜品,亦都系店家推介嘅💕💕🛸榴梿芒果UFO🛸炎炎夏日又点可以唔食榴梿先😍作为榴梿控嘅我哋,由其呢排系榴梿当造,一定要拣返𠮶榴梿甜品满足一下,呢个UFO选用新鲜D24榴梿肉、甜甜香芒,入面仲有每天鲜制嘅椰水冻同小丸子,仲配支椰汁系食之前先放入UFO内,由外到内完全满足到爱甜品嘅味觉,浓浓嘅榴梿味同香芒好夹!钟意食榴梿嘅一定唔可以错过!🌟特浓开心果椰青冻🌟近呢一两年多咗好多开心果甜品,开心果有其独特香味!我都拣咗呢款成个椰子🥥咁大嘅甜品,顶部有开心果碎、入面系开心果味嘅椰青冻,除咗好绿色嘅感觉仲有好丰富嘅开心果味,真系好开心💕💕🥭杨枝甘露椰子冻🥥去到见到呢杯劲多芒粒,下面个层系丰富嘅椰
🛸榴梿芒果UFO🛸
榴梿芒果UFO
🌟特浓开心果椰青冻🌟
开心果椰青冻
🥭杨枝甘露椰子冻🥥
去到见到呢杯劲多芒粒,下面个层系丰富嘅椰子冻,层次感好分明,呢个系爸爸最爱😍😍
椰枝甘露椰子冻
❣️椰子星球(将军澳)@cocohunthk
📍将军澳宝琳运亨路1号新都城中心一期2楼205-206号舖
@cocohunthk @peony1006
#椰子星球 #百分百新鲜椰子 #椰子冻 #榴梿 #芒果 #开心果 #榴梿甜品 #芒果甜品 #椰子甜品 #开心果甜品 #原个椰子 #新鲜即制 #香港美食 #香港甜品 #将军澳 #将军澳美食 #糖水