2023-12-28 153 浏览
小满定律 law of yoghurt🍦📍西环西营盘第二街1号东祥大厦地下D号舖。味道:😋😋😋😋😋😋😋环境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑服务:😏😏😏😏😏😏😏冬天冻冰冰,反而想食啲冻嘅甜品,成日食雪糕又怕肥🥺食Yogurt就啱晒啦,健康得来又唔肥,啱晒我呢啲贪食又怕肥嘅女仔🤪好耐先去港岛一次,经过西环,听到唔少朋友推介小满定律,经常当然唔可以错过小满定律嘅yoghurt 啦🤤🤤食完之后发现佢真系名不虚传😍😍😍我哋叫咗一个杯装希腊乳酪,之后可以拣三种配料同一个酱汁价钱只系💰58✨✨✨乳酪唔会太甜,少少甜,令人食完想不断encore🤤质感好滑好挺身,比到味觉好大嘅冲击👅配料方面都好充足,今次我哋拣左海盐焦糖、🍋🧀🍰柠檬芝士蛋糕、🍫朱古力糯米糍、脆脆同埋蜂蜜🐝。未食完一杯已经谂定下次再黎啦💓💓真系超❗️好❗️味❗️✨#香港 #美食推荐 #美食日记 #港岛#西营盘第二街#东祥大厦#美食推介#law of yoghurt#甜品# 健康#sweet#yoghurt #希腊乳酪#影相#打卡#相机先##hongkongfood #Hk Island#dessert ##hongkongfoodie #美食 #推荐美食 #
小满定律 law of yoghurt🍦

📍西环西营盘第二街1号东祥大厦地下D号舖。

味道:😋😋😋😋😋😋😋
环境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑
服务:😏😏😏😏😏😏😏

💰58✨✨✨

乳酪唔会太甜,少少甜,令人食完想不断encore🤤
质感好滑好挺身,比到味觉好大嘅冲击👅

未食完一杯已经谂定下次再黎啦💓💓真系超❗️好❗️味❗️✨

Island#dessert #