2022-03-15
超级靓!位于隐世地区既杏花邨,唔系住呢到第一次黎,经过就比呢到超有心思既摆设(有d仲系节日限定!)吸住左睛!蓝白色加上色彩缤纷既餐牌,令我非常愉快!重点系呢到既食物一d都唔贵,质素呢就要试下先知!见呢到价钱signature就一定系呢个$68既200g 西冷牛扒,大件抵食!送到黎时真系发觉好大块下,够两个人食!质感唔韧易切,入口牛味当然未去到特级但都十足,再加上即场处理的铁板烧令成个体验不亚于牛扒专门店!之后叫左一个蚬肉杂菌意大利粉,特点系香草加少量黑椒炒,蚬肉份量多,一个饱饱既淀粉之选~唔会有大量cream 同芝士粉既腻感最后食左一个心太软同waffles ,呢个就真系不得了!首先厨师好有心咁样帮我地整左只连猪,打卡上黎都好cute,令我同朋友好有回忆!其次系佢心太软绝无欺场,好多时候出面食流左少少其他就系「流」,系实在既海绵蛋糕,但呢个心太软真系会流不停,配到最后一啖都仲有软硬甜淡咁样多重口感味道既配搭!另外waffles 特色再次系抵!有多款雪糕配搭,味道多重而我再强调唔系低质!好好奇点解佢哋唔加贵d🤣🤣一定会番兜!
重点系呢到既食物一d都唔贵,质素呢就要试下先知!
好好奇点解佢哋唔加贵d🤣🤣一定会番兜!