2018-11-29
难得朋友生日,一于去食放题庆祝下!! 之前朋友推介过呢间放题话性价比极高,一直想试好耐喇!食店位于尖沙咀K11附近,很容易找! 一入到去,发现地方很宽敞环境舒适,一d都唔会迫,唔错唔错!好!事不宜迟开始落单!餐厅系用wechat扫瞄QR code落单既~非常方便又环保♻️ 而且食物既选择很多,款式应有尽有。落左单之后就出去拣野饮,又系有好多选择,最后我拣左比较特别既芦荟饮品👍🏻上菜速度很快,下单10分钟后食物便一一送上。首次系前菜,枝豆仲有蒸蛋:之后到刺身~哗‼︎ 好新鲜啊!仲要块块都厚切,我唔客气喇特别钟意佢个甜虾丶带子同埋北寄贝,好鲜味跟住到寿司~烧左口鱼边好正,黑松露带子都唔错,好香!串烧方面,极力推介烧牛舌同明太子烧玉子,不能错过啊!!而呢一餐最有惊喜嘅系佢嘅炸榴梿,一试难忘最后雪糕拣左我最爱既cookies n cream haagen dazs!! 大满足!呢间放题真系好高质,有机会一定再encore!!!
跟住到寿司~烧左口鱼边好正,黑松露带子都唔错,好香!
串烧方面,极力推介烧牛舌同明太子烧玉子,不能错过啊!!
而呢一餐最有惊喜嘅系佢嘅炸榴梿,一试难忘
呢间放题真系好高质,有机会一定再encore!!!