2023-01-16
🔮手工汉堡餐 连薯条 和饮品 $58🔸️脆炸鱼柳汉堡呢个应该系我呢个荃湾区入面食过最好食嘅食炸鱼柳汉堡呀!厨师非常良心慷慨,一整条鱼柳劲大块,长过个汉堡包两倍呀!而且个脆浆略为嘅调味唔会好咸,外面炸到脆卜卜, 鱼柳又十分嫩滑!仲因为大太块,我同朋友share食,净食块鱼柳都饱呀!食完之后更加觉得我真系唔洗去再帮衬连锁果间鱼柳包啰! 🔸️手打安格斯牛汉堡手打安格斯牛汉堡扒既厚,咬落juicy又满满牛味,再加上微溶的芝士和牛脂混在一起,味蕾又享受了,新鲜的生菜,蕃茄洋葱等,成个汉堡劲厚呀!几十蚊有如此质素,又点可以唔试呀! 🎈更爱的是店家的面包是用Brioche Bun 布莉欧面包的,份内软绵香甜,轻轻烘过微脆更可口 !👉仲可以加$2转格格薯呀!🔮柠檬胡椒鸡翼 $38 / 5 只 无谂过这款鸡翼会咁好食,纯粹贪个名觉得未试过,一试便有惊喜.入口第一啖就俾个柠檬胡椒盐surprise咗, 柠檬嘅香酸极之醒神,味蕾冲击咗! 随后又有胡椒的辛辣咸味,又fresh 又刺激;鸡翼表面炸得非常酥脆,火喉刚好,鸡肉嫩滑咬落仲爆汁! 我都依家都好记得这道特式鸡翼的味道,必推小食呀! 🔮啤酒脆浆炸大啡菇配自
🔸️脆炸鱼柳汉堡
🔸️手打安格斯牛汉堡
👉仲可以加$2转格格薯呀!
🔮柠檬胡椒鸡翼 $38 / 5 只
🔮啤酒脆浆炸大啡菇配自家制黑松露酱 $38
脆浆炸得非常crunchy, 好似薯片咁,而且大啡菇咬落劲juicy,名乎其实,外脆内软,配上自家制松露酱,松露香久久徘徊系口入面!thumb up呀!👍
手打安格斯牛汉堡
脆炸鱼柳汉堡
脆炸鱼柳汉堡
啤酒脆浆炸大啡菇配自家制黑松露酱
柠檬胡椒鸡翼
题外话/补充资料:
💥依家著校服学生优惠,仲减$10,真心坚抵呀!