2020-06-22
受欢迎嘅cafe记得要book位呀,因为真系好full house架😆·坐窗边系几正架🥳叫晒openrice热门既野食烟薰猪猪卡邦尼。第一次食Carbonara唔系加忌廉,系用鸡蛋同芝士,都好好味wor,d芝士脆片好正,又脆又香,而且用左猪面肉,烟腩肉,意大利烟肉一齐炒,捞匀一齐食真系一流🤤🤤慢煮伊比利亚黑毛猪•西柚。估唔到咁厚身,比我地影左阵相都仲系咁嫩,配埋个汁好清新👍🏼蕉糖香蕉•雪糕•法式多士。睇到佢就决定要去呢度😆多士特登用蛋浆浸过夜,蛋汁完全吸晒落去toast度,煎既时候已经好香,入面超软熟,外面少少脆,超级好味,加埋雪糕一冷一热食,正👍🏼果然无令我失望😍😍Coffee Lover梗系要配埋FlatWhite先够完美,咖啡好香浓,绝对系我杯茶·好开心竟然坐到窗口位,自成一角好正,一定一定会再黎🤤🤤
坐窗边系几正架🥳
叫晒openrice热门既野食
好开心竟然坐到窗口位,自成一角好正,一定一定会再黎🤤🤤