2018-02-25 1247 浏览
今日出左黎旺角谂住整证件,上网已经预约唔到,所以谂住walkin睇下咩情况!谁知拎筹后职员话大概要等3个钟!咁唯有死死气揾间茶楼饮早茶!位于中旅社对面既呢间真味属于海港集团,谂住冇死!点知质数同服务系麻麻!葱花炸两肠卖相不错!食落都算正常。柴鱼花生粥材料系充足既,每下都会有花生或者瘦肉!但系就好难食,一定系煲左劲耐放左劲耐,而且粥都系偏稀。山竹牛肉球牛肉球大大粒!不错!沾左gip汁好味!翡翠荀虾饺皇点解可以冇正常烧卖?得一个饱鱼烧卖比人拣!?好过份啰!唯有叫个虾饺,幸好虾饺都唔错,个皮烟un,虾都大粒!奶黄包最唔满意呢个奶黄包?唔流心都算,入面都唔系奶黄!都唔知咩黎又花又一粒粒砂糖!我要奶黄包,点解好似变左煎堆涵!仲有个冷气劲大!系咁揾啲屏风整黎整去!阻塞道路!又好似唔够人手!叫左3次辣椒油都冇人理!要自己行出去拎!系咪夜晚食火锅先正常?

葱花炸两肠
卖相不错!食落都算正常。

柴鱼花生粥

山竹牛肉球
牛肉球大大粒!不错!沾左gip汁好味!

翡翠荀虾饺皇

奶黄包