2022-09-22 27 浏览
我想讲,我系鸡翼山嘅忠实fans😂,由佢第一日喺黄埔开舖,第一次食佢只招牌玫瑰鸡翼🌹我就已经爱上咗!𠮶时得黄埔一间店,所以每次去亲黄埔,都一定要入去买嚟食!之后竟然做到开分店!劲开心,又系次次出亲旺角都必定要买嚟食😋🌟招牌玫瑰鸡翼,鸡翼大只,炸到超级脆,老板毫不吝啬地淋玫瑰酱上去,甜得嚟又唔系死甜,玫瑰味出色🌹好食就唔洗讲㗎啦!🌟今次试埋黑松露武士鸡翼,老板话佢哋系用真嘅黑松露,同巿面食到嘅黑松露酱好唔同,因为巿面为咗令个黑松露味更突出,其实加咗好多其他嘢,结果黑松露只占5%,但佢哋系用真材实料嘅黑松露!呢个位系欣赏👍🏻🌟港式咸柠七鸡翼味道都几似,因为酸酸甜甜,其实几开胃😂岩晒孕妈妈胃口!🌟特别推介:不要仪态一人餐!疫情底下竟然推出食得饱嘅套餐!😍因为平时食鸡翼只系当小食,今次见到真系要试试佢我嗌咗个A餐:1️⃣三件原味/玫瑰味鸡翼2️⃣虾多士3️⃣温泉蛋蘑菇饭4️⃣饮品未食过虾多士系咁样,味道几好,虾肉扎实,足料,唔油腻!蘑菇饭啲饭系用珍珠米,成个饭份量好多,个样都好靓、好吸引、好食😋唔似KFC啲Hea hea饭😂最开心系有包玫瑰鸡翼系入面,自己一个人食,又想食招牌,又想食得饱,真系叫呢个一人餐就啱

🌟港式咸柠七鸡翼
味道都几似,因为酸酸甜甜,其实几开胃😂岩晒孕妈妈胃口!

🌟特别推介:
不要仪态一人餐!
我嗌咗个A餐:
1️⃣三件原味/玫瑰味鸡翼
2️⃣虾多士
3️⃣温泉蛋蘑菇饭
4️⃣饮品

最开心系有包玫瑰鸡翼系入面,自己一个人食,又想食招牌,又想食得饱,真系叫呢个一人餐就啱啱好👍🏻

个人私心高度推介❤️❤️❤
  • 文青风玫瑰鸡翼