2020-09-22 184 浏览
呢只lulu猪周不时都会系社交平台见到有人介绍佢~虽然小弟唔系佢既fans,不过都唔否认佢系几得意既😂所以呢日就黎左食猪呢间cafe铺位好大但系真正比人坐既地方就好少~不过睇真d佢d櫈原来都有lulu个猪样架😍意大利奶冻 - $58我要屠猪喇!!!!见到佢个肚腩咁大当然要影番阵slow motion先啦😂味道有d淡,只系得好轻微既奶香😕唔称得上难食,但就不过不失啦😝樱花见lulu - $78呢杯饮品系咁多杯之中最贵既,因为里面有粒马卡龙~呢杯系由樱花西柚奶昔加espresso制成既~呢几样野单独黎讲小弟都中意既,但mix埋一齐就..........西柚味既酸再加埋本身espresso 既酸.....成杯野饮落就酸酸苦苦咁😐小弟建议有兴趣饮既朋友真系真系真系要三思🤭至于粒马卡龙呢.........味道唔算太甜,但系个口感似食饼干多d😂😂呢间期间限定cafe去到9月30号炸,如果想去同lulu猪影相打卡既朋友要快d喇😉不过就唔好对食物有咁大期望😂

意大利奶冻 - $58

樱花见lulu - $78