2021-01-16
舍 系IFC 连卡佛内 位置吾系揾 当日落左reservation 但去到过揾吾到 但好彩都有位俾我 因为我地会食烟所以安排左terrace 火圆sofa位 sofa好多落叶 感觉好似好污糟咁 仲要个职员带完位就走左 落叶要自己扫😅落menu setting 到落水 分三转 menu 净系俾tea set 要问先会提供drink list 同 a la carte menu 俾完个a la carte 即问我地食咩 😑 um....我净系望到menu个表皮炸 **冷静 老公生日 吾好嬲** 到谂好要食咩 又举极手都冇人应 终于落到单喇 😭靓靓既摆设 令到我下左嬲果淡气金鱼饺 虾似爽弹 配清鸡汤杂菌手袋酥 香浓既杂菌 同香脆既酥皮 好衬花之恋 由外皮 到个心 都系淋既一patpat咁 呕 到打冷震香槟饺 同金鱼饺一样都系虾黎 员系外表吾一样燕窝蛋挞 一落枱我已经掂过 系冻既 蛋实的的一d都吾滑玫瑰马豆糕 冇咩味流心萝卜仔 um... 味道不过不失 但一定吾系流心啰😂🤣苹果流沙包 苹果?我揾吾到 只系好似普通流沙包 同好甜 一路食 树叶一路跌落黎🤔 因为我著白色衫惯性抹一抹枱
靓靓既摆设 令到我下左嬲果淡气
金鱼饺 虾似爽弹 配清鸡汤
杂菌手袋酥 香浓既杂菌 同香脆既酥皮 好衬
香槟饺 同金鱼饺一样都系虾黎 员系外表吾一样
燕窝蛋挞 一落枱我已经掂过 系冻既 蛋实的的一d都吾滑
玫瑰马豆糕 冇咩味
流心萝卜仔 um... 味道不过不失 但一定吾系流心啰😂🤣
苹果流沙包 苹果?我揾吾到 只系好似普通流沙包 同好甜
一路食 树叶一路跌落黎🤔 因为我著白色衫惯性抹一抹枱边 果然冇做错 张湿纸巾系变黑左既 到埋单都系好似演唱会左右挥手咁都吾会有人应 结果行左出去话俾作地知我坐边张枱然后俾钱 到走先揾得番我个订枱 同我老公讲番句happy birthday 🙇🏼♀️真系多谢晒 可一不可再 呢五个字 又出现 Bye