2020-08-22 2183 浏览
本人鉴于 很久没有食呢间野啦,见今日老公有搭车出到去旺角,顺便可以买下外卖( 鉴于疫情我哋都唔会堂食) 大家食过佢都知道,自从搬了舖头后, 水准越来越差, 呢个都冇所谓, 有时食都系怀念下以前。不过估唔到的是,今时今日疫情关系外卖已经系普遍, 每个商店已经将外卖同外卖盒都完善化啦, 可以保证回到家你的外卖都可以完整无缺, 由其粉面类。不过呢间嘢, 味道已经没有以前那么好,你的外卖都可以做到咁差, 都唔知你为咗系悭成本定系 环保喇, 你个外卖未返到屋企个盖都已经四分五裂,个碗都可以变晒型, 其实你哋知道自己个外卖盒唔巩固, 买咗两碗粉你都可以用一个小小嘅胶袋将佢哋放埋一齐, 啲𩠌仲要打横打直拍埋落去, 我都自问小心翼翼地保护佢回家, 但系返到去其实系冇得食嘅, 其实如果本店唔想做外卖, 你也可以唔做外卖。
香茅鸡翼攦粉
外卖自取