2018-03-23 1225 浏览
屋企附近食到冇野好食,去左联和墟叫外卖。酸辣粉- 酸辣.红薯粉.微辣.韮菜.微辣。粉量很大,花生很脆;汤底叫微辣,但完完全全唔辣,只有酸,好在汤底一d都唔油。哩个价钱哩个份量好抵食。食得辣既朋友记得叫高几级辣🤣串烧- 牛利.粟米.鸡脾菇.牛柳粒.多春鱼.叫既全部都系bb辣,但就比酸辣粉既微辣,辣好好好多!牛利烧得岩岩好,唔会过火;粟米意外地几甜,仪加好多粟米都冇咩味;多春鱼唔会腥,亦系正常size;牛柳粒个人觉得肥左d,但朋友觉得肥瘦夹杂先好味。串烧最主要系烧既时间同调味,哩2东样佢都做得好好👍叫外卖既话,烧好左仲会打电话通知你。酸辣粉既价钱同份量系成正正正比;串烧价钱同质量又系正正比。值得再去几次!
屋企附近食到冇野好食,去左联和墟叫外卖。