2017-07-25 408 浏览
真心好想嗌自己叫做韩国炸鸡达人,无论乜嘢日子,同边个都好,我都想食韩国炸鸡,韩国炸鸡一种莫名嘅吸引力,令到你就算变肥都唔惊!哟!哟!哟!我一定要嗌甜辣酱炸鸡!来吧!我哋一齐留意住 #MFL韩国炸鸡达人尼一间系铜锣湾极具人气嘅炸鸡店,之前已经唔听嘅丰功伟绩啦!终于都有机会去排队试试,实在太兴奋喇!🔺秘制炸鸡(甜辣酱)酱汁:甜中带一点辣,但系唔算太辣啦,呢一间嘅甜辣酱真系非常之开胃!系普罗大众都会好钟意嘅味道!炸鸡嘅嫩滑度:外层脆得尼都可以保持到鸡里面嘅嫩滑!一句讲哂:完全可以再嚟排队再嚟食呀!真系好欣赏佢嘅甜辣酱,因为其他店有阵时实在太重蕃茄酱味(真莫名的)!另外系图片可以见到嘅🔻芝士炒鸡,芝士就非常之多,佢地落芝士完全冇手软架,用啲薯仔夹芝士食,原来系好好味!好入味!好霖架!反而啲鸡就麻麻地啦!

🔺秘制炸鸡(甜辣酱)

炸鸡嘅嫩滑度:外层脆得尼都可以保持到鸡里面嘅嫩滑!