餐厅: 金祥排骨麵
资讯:

2019-09-22 564 浏览
系屋企温完书就出去揾食啦~ 见到个钟都成八点,又唔想系屋企商场食,所以就坐车去左西营盘食呢间好多人推介既金祥排骨面啦!  虽然一条友去食,但系估唔到都要等15分钟位 埋左枱先发现上海面卖晒 不过冇计啦,都坐底左唔通走咩~ 铺头唔大,不过店家好细心。唔会为左尽快做多几单而叫D客迫入去D枱仔度,我自己就坐左个二人位啦! 唔怪得等左一段时间,咁样都食得轻松D啦! 呢下抵赞! 第一次黎食,叫左个菜胆冬菇排骨米线~ 份量我觉得都唔算细碗,睇相都知道冬菇好鬼大粒,再加埋细细碟排骨。大家都叫野食就大概系加6-7蚊,我就今次冇加啦! 如果有食过上海大云吞既朋友仔都知有几大只,呢度啲云吞比正宗上海既长身少少,但系都一样咁大只! 食左冬菇同埋云吞都已经5-6成饱啦!到左招牌既排骨啦!  老实讲有少少失望,因为排骨送上黎个阵已经冻左,而且有少少干身,但系好彩既系唔硬,所以系OK既!  可能排骨本身好大旧,所以上枱都见到其实冇左一部分。金祥~ Ok啦!
,所以就坐车去左西营盘食呢间好多人推介既金祥排骨面啦!
 虽然一条友去食,但系估唔到都要等15分钟位
 埋左枱先发现上海面卖晒
 不过冇计啦,都坐底左唔通走咩~

第一次黎食,叫左个菜胆冬菇排骨米线~

到左招牌既排骨啦!

金祥~ Ok啦!
2019-09-22