2019-08-29 73 浏览
今次同朋友试下哈豆。撞正lunch hour, 好多人,但好彩好快就有两位。呢度要自己落单写号码,然后出去cashier比钱先当落order。等既期间见到呢排下午茶有优惠,如果大家下午茶时段黎会平啲!等左一阵我地既野食就黎啦!我叫左五宝什锦酱干伴面,同menu张相都几大落差😂😂😂😂酱有芝麻酱同麻辣酱,但一啲都唔辣。酱都好多,结果捞完都唔叫干伴面😂食到底仲有好多酱汁净,什锦面有贡丸,墨鱼丸,肠,豆腐等...各一旧,冇咩特别。朋友嗌左椒盐排骨肉燥饭,用一个好特别既碟装住,排骨炸得脆,可惜肉燥味唔太浓,份量都足。跟餐既野饮会平过单点,我地都嗌左珍珠鲜奶茶,有得拣唔同冰同甜度,个人觉得野饮好过野食,啲珍珠有质感,粒粒分明!总括黎讲不过不失,希望下次有机会再黎试下呢度既逢甲盐酥鸡。
等既期间见到呢排下午茶有优惠,如果大家下午茶时段黎会平啲!

五宝什锦酱干伴面

酱都好多,结果捞完都唔叫干伴面😂

椒盐排骨肉燥饭

珍珠鲜奶茶

总括黎讲不过不失,希望下次有机会再黎试下呢度既逢甲盐酥鸡。
2019-08-28
椒盐排骨肉燥饭