2019-09-29 726 浏览
在openrice订位有八折所以选左呢间黎食。好好彩有得坐房,房入面共有两台客,都算高私隐度。叫左娘娘汤底,其实就系乌鸡药材汤底。其实最后都食到只乌鸡,汤底味唔算好浓,但鼓油配料胜在够多,调到好味既酱汁,所以加起黎都唔错。食物方面四个人叫左成台料(见图),肉黎讲偏多肥膏,但够「林」而且唔会觉得肥腻。个人偏好佢d丸,好有肉汁,真材实料,明显唔系平时食到既一般货色。其他食物不过不失啦。但有微言既系佢个鸭血,摆盘就靓啦,不过份量真系太少了。不过最吸晴既都系佢既大大杯饮品系列。有柠菜柠水柠乐柠七,说穿左就系一大半杯冰同double份量既饮料。(年纪不轻表示接受不了咁多冰最后「不」走左一大半先饮)抵就唔算啦,但打下卡都可以既。最后每人卖单三百几,平就称唔上啦。但胜左可以坐好耐同埋咁岩坐到房,呢个价都算可以接受的!
在openrice订位有八折所以选左呢间黎食。

好好彩有得坐房,房入面共有两台客,都算高私隐度。

但有微言既系佢个鸭血,摆盘就靓啦,不过份量真系太少了。