2023-11-16 109 浏览
今日同朋友出咗尖沙咀,想买嘢饮,见附近Flash Coffee有做买一送一优惠,就去买咖啡。尖沙咀嘅Flash Coffee系天星码头,由海淘城行过去都要十几分钟。今次Flash Coffee期间限定DINOSAUR PARADE恐龙系列买一送一优惠。恐龙系列系Flash Coffee联乘Milo嘅限定饮品。Flash Coffee可以拣咖啡杯size, 甜度同冰量。咖啡杯size有small size, regular size, large size。甜度有正常、半糖、无糖。我地点咗Milo Latte, regular size, less ice, regular sugar。价钱$40/杯,买一送一优惠平均$20/杯。Milo Latte饮落比较甜,饮完觉得口渴,但等到冰开始溶,味道啱啱好,唔会太甜。整体来说,flash coffee味道不过不失,价钱略贵。

整体来说,flash coffee味道不过不失,价钱略贵。