2019-06-24
Paisano pizzeria🍕好耐冇食Pizza啦😛难得有间好近尖沙咀地铁站嘅pizza舖 最啱我哋呢啲懒得行 懒得揾路嘅Foodie入去食 于是就同朋友一齐入去试下啦😋我哋一共嗌左一块cheese pizza ($25)一块Vegetarian Pizza ($40)一份Onion Rings ($20)同埋一份Fries ($20)Cheese Pizza🧀店员直接喺橱窗度攞咗一份cheese pizza 然后放入焗炉一阵 再Serve俾我 Pizza好大块 但系由于唔系新鲜出炉 所以比较干涩 🤨冇我expect中嘅热辣辣 芝士味唔算过分浓烈 蕃茄味道突出 整体尚算可以😐但系食到中段Pizza已经开始冷却😧而且个edge唔太Crispy 但系佢算抵食 $25蚊一大块Vegetarian Pizza🌱 同另一个Pizza一样都系翻焗 先serve出嚟 真系好大块😯不过不得不提呢块Pizza好足料🤓芝士味道算出 有菠菜 蘑菇 洋葱 黑椒提味 令到成个Pizza overall 嘅味道都好rich 口感juicy 美中不足嘅的却系唔够热 食到中途都冷却左🤔$40一大块 都算系咁啦On
我哋一共嗌左
一块cheese pizza ($25)
一块Vegetarian Pizza ($40)
一份Onion Rings ($20)
同埋一份Fries ($20)
Cheese Pizza🧀
Cheese Pizza
Vegetarian Pizza🌱
Vegetarian Pizza
Onion rings n Fries🍟
Onion Rings and Fries
$20嘅Onion Rings只有四旧🙂食得出佢嘅洋葱甜味 只不过 佢块脆皮炸到太厚 整体较滞😕唔太推荐
$20嘅Fries有水准😋新鲜出炉 即使放咗喺一边好耐都系热辣辣 调味啱啱好🤩唔会咸过头 薯香突出 值得一试👍🏻