间餐厅几近梅窝码头 装修几有乡村风味 match返佢慢活style (上菜速度可进步😂😂 食物好多choices-🧀🥨Mexican Nachos $119推介🫶🏻🫶🏻 nachos炸到好脆+够薄🤩 上面好多cheese😌 啲cheese甜得嚟好match 成件事🥹 另外佢有三款酱 分别系avocado sauce, sour cream同辣酱👍🏽- 🍝spaghetti alla agli olio 香蒜辣椒白酒汁意大利粉 $119蒜味够嘅 微辣但几惹味😝 意粉够硬身 不过啲意粉有啲太干 加上佢本身冇其他配料 成件事有啲dry🥴-🍕cajun chicken (regular) 烧鸡薄饼 $138 可能我钟意食薄嘅italian pizza多啲 我觉得佢个pizza太厚🫠 不过好够脆! 味道wise 其实佢无咩味😂 蕃茄酱嘅酸味又唔出 又食唔到芝士味😅 烧鸡系可以嘅 不过份量唔多🥱 呢个可以唔使试 朋友嗌咗海鲜薄饼好似好啲🥴
Mexican    Nachos

🧀🥨Mexican Nachos $119