2021-11-03 523 浏览
今日公司安排睇展览,时间有d松动,可以轻松食个早餐。奥海城一期早餐,通常我嘅选择系大家乐,或者super sandwich,前者平dd,后者感觉chill dd。几次黎食早餐都几多人,差唔多张张枱都有人坐,4人枱中间会有隔板。可以系cashier落单,或者用QR code系自己电话order。早餐选择主要系英式,有full set嘅all day breakfast,有得拣light d 既set加牛尾汤通粉,牛尾汤几浓厚,都唔错。今日唔系好饿,拣咗B2set,$45,有牛尾饱,焗豆,芝士肠,车厘茄,炒旦 我转左煎旦。叫咗茶包奶茶,但系佢当咗港式奶茶咁帮我落劲多花奶 ,我饮咗一啖就放弃咗。整体黎讲不过不失啦。

,我饮咗一啖就放弃咗。

整体黎讲不过不失啦。