2022-02-21
嚟过呢间餐厅食过几次lu..不过老公唔太钟意,因为呢间餐厅嘅意粉有d似汤意,即系好多汁嚟煲个意粉,然后上枱,食嘅感觉似金宝汤意粉。所以食左1-2次,就冇食佢喇。冇食一排,呢几日口痕想食西餐,就嚟左食,味道都系咁上下。 不过今次惊喜嘅,因为有花过心思转下样/布置过。有姜涛(咕咰)同我同枱,其他枱都有mirror成员嘅咕咰喺度,好过瘾!虽然我唔系镜粉,但系呢份心思,我要比个like你地服务就唔讲喇,因为西餐嚟讲,价钱算平,基本服务都有,所以ok啦。餐厅有burger、意大利饭、意粉、小食去order,先比钱,后上菜。今次叫左个烧磨菇蚝意粉,因为想食下蚝,就叫左喇。上到枱,都系汤意,冇令我失望 个蚝几好味,煎香过咁、冇沙、重蚝味,烧磨菇粒就...菇啰...比汁浸住左个烧磨菇,意粉就弹牙索汁,不错不错!整体嚟讲,连野饮$63唔错啦,会再支持小店!
上到枱,都系汤意,冇令我失望
整体嚟讲,连野饮$63唔错啦,会再支持小店!