2017-11-23 1063 浏览
因为屋企人系食斋 所以特登夜晚一行12人一齐嚟到呢间铺食入到去个格局非常中式 老板同伙计都系老店员 但因为一个小插曲 令我觉得佢哋其中一个伙计服务态度好差 但之后老板同老板娘好好客 所以呢篇食评决定净系评食物 我哋叫咗个12人餐 (ard $3000?) 一开头就有个素翅食 其实啲味道同质感真系同普通鱼翅好似!基本所有食物都几好食都唔差 又有好多菜同菇 个素嘅午餐肉都整得好好味好有豆味 啲汁都好好味呢个炸蜜瓜鲜奶好特别好新奇 仲好甜。不过如果钟意食甜品嘅话就会好钟意 我个人就觉得可以冇咁甜 但个素芋头系几好食嘅不过呢个系间间食到系咁好味上咗呢只乳猪真系令我叹为观止 成只都系素黎 仲有啲酸斋系侧边 酸斋嘅味道同埋乳猪嘅斋都好好味 最后仲有个福建炒饭同干烧伊面 因为冇特别所以唔记得咗影 整体成餐饭来讲 唔太油好似几健康 如果一开头冇个小插曲嘅话你间餐厅会值得劲高分
因为屋企人系食斋 所以特登夜晚一行12人一齐嚟到呢间铺食

我哋叫咗个12人餐 (ard $3000?)
一开头就有个素翅食 其实啲味道同质感真系同普通鱼翅好似!
红烧龙牙桂花翅

百宝鼎湖竹笙上素