2022-10-18 55 浏览
呢间粉红色cafe系开张𠮶间已经有好多foodie同blogger嚟打卡,装修咁粉嫩,一早就mark入To go list 。12点几去到无人,但门口打卡位枱同沙发已经好污漕,明显无清洁。两个人嗌咗avo trio,croffle churros,apple tea cap同cold brew。cold brew好饮!apple tea cap虽然淡,但未到无味,清清地。ig见到avo trio咁靓,实嗌,一块包切三旧,每旧唔同toppings,分别系ricottacheese,牛油果,仲有石榴坚果。芝士无无味,牛油果正常,最好味无石榴个款,多啲层次。croffle churros就抵赞喇,虽然份量少,但上枱就算我地影咗好耐相加最后先食都仲好酥脆!推荐!其实去到铺头并无系ig见到咁warm tone,啲相一定要调色,想想像中有啲分别,因为平时去cafe就算唔调色啲相都可以接受,呢间唔得。
  • crofflechurros