2018-09-05
好挂住台湾野,见咁多人推呢间,所以就黎左食,ok啦我唔觉得特别好食,可能啲人推得太劲了🤷🏻♀️- 鲁肉饭好够味,但好细碗,只岩雀仔胃既朋友,男仔大多数都唔会够饱。咁就可以嗌其他野食,填饱个肚啦。同样size既饭系台湾系唔超过港币10蚊,始终呢到系香港会贵好多,性价比系低既😢- 蚵仔煎啲蚝好腥。。。。。。啲粉又一patpat,我唔推荐食呢个,有啲失望因为同台湾果啲差天共地😭😭😭 不过啲汁又几好既。。。- 芒果多多已经嗌左微甜,都系甜到highhigh🤓 可能系多多既问题,甜度控制唔到,但我真系唔钟意饮咁甜既野😭😭😭- 芋圆呢个系我唯一觉得好食既😍 本人钟意咬啲有口感既食物,芋圆岩晒我,个底又唔太甜,我满意😝👍🏻西环呢间铺好细,啲位会好迫,繁忙时间多人等只可以食30分钟(争鲜:抄我?),所以想去既就等平日冇咁多人去啦。本身想食蛋饼,但我同男朋友去果阵系lunch,佢话要夜晚先有,想食蛋饼既朋友仔留意返要夜晚先食到喇。总括黎讲,我个人认为唔值得特登去食,别抱太高期望喔~
- 鲁肉饭
- 蚵仔煎