2019-09-21
朋友去完韩国返黎之后对韩国既炖鸡念念不忘!竟然俾我哋揾到喺香港都有得食梗系要去试吓先啦!我哋喺平日晚上到访,客人唔太多,我哋四位店员都安排左卡位俾我哋!落地大玻璃望到出边嘅景色(黑漆漆嘅商厦🤣一坐低就叫左份炖鸡先!我哋叫咗小辣,不过对于唔食得辣嘅我哋嚟讲都算有啲辣🥺入边好足料,除咗主角炖鸡之外仲有配菜薯仔红萝卜咁仲有一份冬粉系入边~冬粉太弹牙啦,弹到我哋成身都系汁🤪🤪见到上网唔少人话要加饭焦,于是嗌左一份,本身唔系好期待点知一食难忘!同个炖鸡汁好夹!之后再加左份芝士鸡蛋卷同埋芝士紫菜包饭!超好食!转个头就一扫而空~见到隔离枱饮紧水果米酒好似几得意咁就嗌咗一个套餐黎试下~甜甜嘅水果味盖过米酒嘅味🤣一不小心就可能会醉啦!店内有韩国人👍👍服务都唔错~值得我再次到访😺😺
店内有韩国人👍👍服务都唔错~值得我再次到访😺😺