2018-09-29 135 浏览
朋友生日,主角想食韩国菜,就揾左呢间黎试下,店内以长木桌椅既简洁设计,可能系星期一关系,客人唔算多,所以都几宽敞同几好坐,唯独是木椅冇得靠背对我呢d 无脊椎动物系有少少不便黎韩国餐厅指定动作一定系点炸鸡叫左二款炸鸡,蜜糖牛油炸鸡同柚子蜜炸鸡各半份,但其实我觉得味道分别不大,只系蜜牛油炸鸡外面比柚子炸鸡较干身,而柚子炸鸡比较甜,总括黎讲都系好食既,入面鸡肉都juice 既~之后叫左个小食拼盘同步队锅,小食拼盘麻麻地,块猪扒太dry...又"鞋",不推介。。。个步队锅煲左劲耐都冇起息。。。泉眼仔都见唔到。。。不夸张,真系等左半个钟,同店员反映过,佢地话系咁㖞。。。但味道系唔差既,份量都ok~价钱唔算贵,但唔会有令我再帮衬既冲动

黎韩国餐厅指定动作一定系点炸鸡
2018-09-05