2022-12-23
呢间餐厅系香港有4间分店,尖沙咀、将军澳、沙田、观塘。今日黎到将军澳分店,之前食过夜晚都唔错,见佢set lunch唔算好贵,就入去试试☺️🥗🥤🍰自助沙律饮品吧 (lunch set包埋)原来lunch set有包自助吧😯🥤饮品有雪柜汽水冻饮,果汁,果茶,养生茶包,我地拎左热洛神花玫瑰花茶同红枣黑糖姜茶🌼可能落水嘅份量唔啱🤷🏻♀️花茶比较浓,姜茶又比较淡🤣🥗沙律有沙律菜、车厘茄、青瓜、粟米等等,🍰甜品都有啲蛋糕仔,款式唔算好多,但免费黎讲收货👌🏼😉🍲牛肉寿喜烧锅烧乌冬定食冬天冻冰冰就想食啲滚住好热嘅野,所以叫左个锅烧乌冬,枱面有埋个电磁炉俾你烚下烚下🤭寿喜烧汤底带有甜味但偏咸,不过腐皮索哂啲汁好好食😋牛肉同乌冬都正常质素,跟餐仲会有鱼生饭😍小菜、温泉蛋,温泉蛋我要咗黎点牛肉🤭蛋味唔算好浓但配埋牛肉就正正🤭食完暖笠笠🥰银鳕鱼西京烧定食 ($128+$18温泉蛋)之前夜晚食过一次都几好食,所以今次encore🤭鱼皮够脆,鱼肉好滑仲有少许油分🥰送饭一流👍🏼但系个温泉蛋今次就觉得可能雪柜太冻,蛋黄唔系流心😫面豉汤有啲咸🥺配菜还好,正常水平,同我第一次食有啲出入😕希望可以继续保持返上一次既水准🙁
原来lunch set有包自助吧😯
银鳕鱼西京烧定食 ($128+$18温泉蛋)
希望可以继续保持返上一次既水准🙁