2019-09-05 461 浏览
今日午餐去左食之前未试过既函馆。🧐我叫左个汉堡排餐,佢个餐包晒前菜、主食、白饭、面豉汤同绿茶,都几丰富吓👍🏻。佢个汉堡排都几厚身,食落去肉质鲜嫩,而且都几多牛肉汁🤤。佢块排都烧得唔错,唔会过熟,可惜冧左 d、唔够 Crispy 😅。佢仲放左 d 白萝卜蓉系块排上面,两样野一齐食会几 fresh,减少左汉堡排本身比较重油腻既味道😍。整体成个 set 都唔错,配白饭一流🤩。至于友人个个金味噌虾汤拉面就一般般😔。佢味噌味比较重,所以有少少咸😖。而且个虾味唔算太出,唔知系咪因为味噌味太重。而且个肉都偏肥,加上汤底本身比较油,所以成件事都比较油腻😟。而佢既吉烈炸汉堡扒餐都唔错,炸得几香口😗,不过每一块都唔算厚,所以肉既份量比较少🤨。整体而言,呢一餐正正常常,以 90 蚊一个 full set lunch 黎讲,性价都可接受🤔。
今日午餐去左食之前未试过既函馆。🧐
2019-09-04
午餐