2016-01-10 595 浏览
心痒痒想锯扒 但又唔想大出血 就去咗花园 大概夜晚7点15分去到 唔洗等 即刻就有得坐低叫咗两个铁板烧Set 分别系 A级肉眼扒餐 同 神户牛柳餐 啲姐姐好快就上咗牛油餐包👍餐包同平时食到𠮶啲差唔多 软熟 搽埋牛油就岩岩好 罗宋汤偏酸少少 不过我中意酸啲既 所以觉得唔错 佢唔系斋汤 有啲菜𠮶啲 对出面茶餐厅水准差唔多同茶餐厅既差唔多 不过偏淡少少新尝试 奇异果汁 饮落阵味好青 应该冇加糖 不过又唔会话好酸 有啲fresh既感觉 中意试新野既朋友可以try try😂终于到主角出场 姐姐都好细心 叫我地打开纸巾先倒汁 以免啲汁弹到我地肉叫咗5成熟 跟蒜蓉汁 食落囗觉得唔止5成熟 不过又未到7成 食落囗唔老 以咁既价钱黎讲 肉质都算咁上下 好易切开 啲薯条喺扒下面 食既时候已经稔晒 味道亦唔太吸引 都系5成熟同蒜蓉汁 好稔 边位有煎香 脆脆地好香囗 略嫌都系熟咗啲 超过5成上次去食既时候嗌咗7成 上到枱差唔多熟晒 好老 所以建议大家都唔好嗌7成 5成已经岩熟架啦

叫咗两个铁板烧Set 分别系 A级肉眼扒餐 同 神户牛柳餐

啲姐姐好快就上咗牛油餐包👍

牛油餐包

餐包同平时食到𠮶啲差唔多 软熟 搽埋牛油就岩岩好

罗宋汤 (餐汤)

罗宋汤 (餐汤)

同茶餐厅既差唔多 不过偏淡少少

奇异果汁&奶茶