餐厅: 意樂餐廳 (香港仔中心)
资讯:

2019-09-09 404 浏览
香港仔既FUSION餐厅唔多,意乐系其中一间,平时都见佢人山人海等位,今日都唔例外,我地3个人都等左20分钟。都比预期快。MENU选择好多,有拉面,焗饭, 意粉, 仲有意大利饭,呢个比较特别,普通既餐厅唔会有,但意乐都好多款拣。如果午餐拣唔到,可以叫MAIN MENU既,半价就可以加饮品,都算合理。一行三人我地叫左3个餐1 黑松露野菌汁焗烤鸡珍珠饭2 烟肉卡邦尼长通粉3 地狱 叉烧猪骨浓汤拉面小食就拣左白汁芝士焗脆薯3个午餐都不过不失,份量好够,珍珠饭焗过后芝士可以拉丝,饭系炒底既但可惜唔够热,美中不足。长通粉普通质素,而拉面味道一般,但食物份量好足,始终唔可以同拉面连锁店比既。白汁芝士焗脆薯系最迟先到,可能呢段时间少人点,但上枱时热辣辣,卖相仲好吸引,上面既芝士又有拉丝既效果。唯一就系觉得白汁咸左小小。推介大家食呢个。

一行三人我地叫左3个餐
1 黑松露野菌汁焗烤鸡珍珠饭
2 烟肉卡邦尼长通粉
3 地狱 叉烧猪骨浓汤拉面

小食就拣左白汁芝士焗脆薯

白汁芝士焗脆薯
推介大家食呢个。
地狱 叉烧猪骨浓汤拉面
黑松露野菌汁焗烤鸡珍珠饭