2023-04-19
我同2个朋友5点几到左,选择左坐outdoor一坐低就会自动跟nachos, $45 一兜无限Refill,如果唔要嘅话要主动讲而家做紧优惠,嗌一枝红/白酒 +$8 有生蚝食🦪,都ok无乜沙又唔会话好细只😗夜晚有会staff拎住一盘野,有青口同三文鱼,我简左三文鱼,$28 一粒,唔知系咪1早整定晒所以个包有啲淋🤨 不过三文鱼同cream cheese 系perfect match 😛🖤 西班牙香辣蒜片炒虾🦐 ($138) 🖤-够辣够入味都几正,不过2个朋友唔系食开辣就嫌太辣😂🖤经典蟹肉他他🦀 ($148) 🖤-距有蟹肉,牛油果🥑, 芒果🥭,加埋一齐几好食几fresh 😋🖤即刨意大利帕尔玛风干火腿片(18个月) ($148) 🖤-正正常常😂🖤西班牙黑豚猪鞍扒🐽 ($288)🖤-呢个有惊喜几好食,距又唔会好干好靭,几大旧,性价比高!🖤西班牙海鲜炒饭🍚 ($328) 🖤-以为好大盘但其实系好薄嘅一层😂性价比唔高😐 但都够味同多料系入边嘅😗🖤Sangria 🍷($72)🖤-饮第1啖就feel到伏,饮落完全唔系𠮶回事,无左Sangria嘅水果味,好淡,红酒味都无😩🖤提拉米苏☕️ ($78) 🖤-正
🖤 西班牙香辣蒜片炒虾🦐 ($138) 🖤
-够辣够入味都几正,不过2个朋友唔系食开辣就嫌太辣😂
🖤经典蟹肉他他🦀 ($148) 🖤
🖤即刨意大利帕尔玛风干火腿片(18个月) ($148) 🖤
-正正常常😂
🖤西班牙黑豚猪鞍扒🐽 ($288)🖤
-呢个有惊喜几好食,距又唔会好干好靭,几大旧,性价比高!
🖤西班牙海鲜炒饭🍚 ($328) 🖤
🖤Sangria 🍷($72)🖤
🖤提拉米苏☕️ ($78) 🖤
-正正常常咁😂 不过太黑影得唔好,距几靓嘅出到嚟
🖤拿破仑伴杂莓 🍓🫐($72) 🖤
-呢个超级好食啊🥹距中间啲酱同个饼好夹,自己食晒成个都唔会觉得好漏😋
🖤西班牙吉拿棒配云呢拿雪糕🍨 ($78) 🖤
-次次见到有甜品都一定会嗌Churros😛 加朱古力酱🍫同雪糕系绝配!
另外仲嗌左一枝白酒2set啤酒同Gin tonic 就无特别影到,5点几坐到9点几🤣
𠮶晚得3,4枱静静地渡过左一晚☺️
够饱了🤰🏻