2020-07-25
亚来面档猪颈肉 韮菜饺 猪大肠 薯粉价钱💲: $39好味程度😋: 3.5/5服务🍴: 3.6/5环境🗾: 3.5/5性价比🥢: 4/5回头率😚: 3.3/5-好中意食车仔面的我又系车仔面食评啦🤪 今次呢间就系系上水的亚来面档😆 除左凤鸣居,呢间都有车仔面架,仲一样系💛大力支持!-今次就试左沙嗲汤薯粉。沙嗲汤偏甜,几浓花生酱味,但略嫌唔够惹味🤫好彩佢地有得比我拣薯粉,加左分,因为我真系好中意食薯粉😂烟韧控!𩠌我就拣左猪大肠,猪颈肉同韮菜饺☺️ 猪大肠几入味,又好腍,入面唔会太多膏,唔怕污糟😝 猪颈肉就好硬🤢 切到一条条但冇猪颈肉应有的油香同咬口,虽然佢有烧过咁,但都有啲干🥱 韮菜饺就几大只,但比较厚皮🤫 虽然好多馅好饱满,都ok既🙂 我觉得整体就一般啦,系个汤底同薯粉好吸引,如果系街坊都可以支持下😛
猪颈肉 韮菜饺 猪大肠 薯粉
价钱💲: $39