唔知系咪大部分喺屯门居住嘅都知道屯门有个高尔夫球练习中心,可以比大家学打高尔夫球中心/练习下呢🙈 喺屯门读中学嘅我喺中学体育堂都有嚟过呢到上体育堂,呢个已经系对上一次入嚟高尔夫球中心🤫 今次再嚟都勾返起啲回忆~ 不过印象中呢个位嘅餐厅中间都转过手~•🥢 日本黑毛和牛汉堡包 伴薯条$148和牛汉堡好厚,牛味好浓,煎到刚刚好,芝士溶晒完全包住汉堡扒🤩 面包有烘到微脆,而入面好松软👍🏻 不过多少少酱汁会更好~ 薯条入面好多薯仔泥,但整体份量少咗啲啲🙈•🥢 烧烤菇南瓜野菌意大利饭 $108一粒烤大啡菇放咗喺意大利饭上面,但大啡菇无烤到好干,意大利饭中间有野菌同南瓜粒粒,好浓南瓜味,饭粒煮到意大利饭嘅偏硬口感,刚刚好~不过同样份量都唔多。•晚餐主菜加$12会有餐汤/沙律同野饮,不过我哋去果日系青豆汤🥶 听落一啲都唔吸引就无加到啦😂

🥢 日本黑毛和牛汉堡包 伴薯条$148

🥢 烧烤菇南瓜野菌意大利饭 $108