2014-12-19
唔知系咪因为天气冻又加上系平日,店内客人唔太多,完全唔洗等位。回转带上面既寿司廖廖可数,基本上都要揾服务员落单,不过客人唔太多,所以好快就会有服务员过黎。环境都算系咁,除左张枱未抹干净,仲残留上手客人食剩既食物屑之外。两个人食左二百六十几蚊连加一,好饱。食物既质素不过不失,唔算好食,但起码唔难食,觉得还可以接受啦,纯粹用黎填肚还ok,但唔会有一种好好味好正好幸福既感觉。佢个炸鸡中翼系觉得比较出色既,第一样到既食物就系佢,但我地冇即时食,放到好后期至食,但仍然好脆,里面仲竟然有少少肉汁。其他叫既食物,包括有玉子寿司、芝麻八爪鱼、花之恋、芝士鳗鱼卷、吉列猪扒手卷、日式炸芝士年糕、炙烧辛辣三文鱼腩寿司、鹅肝寿司、日式炖蛋、蟹柳沙律船、炸鸡军舰等。日式炖蛋同平时食开既蒸水蛋冇分别。花之恋既三文鱼唔够新鲜。整体黎讲还可以啦,可以有下次,当我谂唔到食乜而佢又系附近既时候可以再去既,但唔会专登去食,因为真系好普通既质素。
两个人食左二百六十几蚊连加一,好饱。
日式炖蛋同平时食开既蒸水蛋冇分别。
花之恋既三文鱼唔够新鲜。