之前坐巴士经过呢度楼下,见到呢栋大厦睇落都几decent咁,已经黎呢度睇下呢几间餐厅系咩料,见咁多好评就心郁郁想黎呢间试下。上到黎见地方都阔落又唔太多人,同朋友坐低就点餐了;佢叫左寿司套餐。我就叫左自选三味餐。两个餐嘅份量都几细下,我同朋友系大食女士都惊唔够饱,最后都真系叫刚刚好,唔算好饱(男士就应该唔多够,建议叫大大份嘅吉猪饭餐应该会饱肚啲)。同埋我个吞拿鱼蓉饭pat蓉个颜色睇落都几唔新鲜下,不过食落口感同味道都正常嘅。最后黎到甜品,系抹茶布甸,真系几好味,抹茶味浓郁,唔系揸流摊。服务就一般啦,食到尾时个场无晒侍应,得左5分钟至有人出现埋单手。每人200几-300蚊,坦白讲唔算系平,食品性价比唔算高。

我就叫左自选三味餐。

每人200几-300蚊,坦白讲唔算系平,食品性价比唔算高。