2010-10-06
依间放题价钱算平~所以book既时候无预计会好好食or好多野食! 但求不过不失..价钱同食物可以成正比都收货啰! 星期日打去book台顺便问埋收费~不过报价钱($168)同佢地卡片写既有出入! 当刻无留意~返到屋企睇返张卡片先知! 唔清楚佢地点计收费? 有点乱!当日安排我地坐卡台~食店环境ok而服务员都有礼貌~入单上食物够快~而厨房整食物快中都唔马虎! 整体食物都唔错! 由其串烧类..好味! 而刺身类大致ok~只系吞拿鱼较差~唔够新鲜而且有根! 天妇罗炸物类都ok~寿司类都可以~饭够黏实! 最估唔到个"芝士炸年糕"咁有惊喜~依个我觉得最好味! 至于全场最差可以话系个碗仔翅! 我无食到..系我老公食左一啖话好唔掂就放弃唔食lu. 除左任食仲有任饮..包括汽水,啤酒,果茶等等~甜品就有4款雪糕~最正黑芝麻味(够香浓)..最差绿茶(完全无绿茶味的)~放题限食2个半钟~最后半小时会有服务员黎last call~整体食物虽然唔算特别好食..但价钱同食物成正比! ok合理!(更多相片 : http://hk.myblog.yahoo.com/yanomi_chung/article?new=1&m
(更多相片 : http://hk.myblog.yahoo.com/yanomi_chung/article?new=1&mid=72695)