2011-06-16
食过三四次..都唔系话好差..再差既都有。呢次我系星期五 5点半食,所以要俾每人 $10 附加费,埋单个阵每都要$148。可能因为多人既关系,而且有其他客人BOOK左位,所以我食左个半钟2佢就立即要我LAST ORDER,够2小时立即叫我地走。就算未食晒佢都唔理你。*食物 食物种类都算多,但刺身比之前少左,可能因为日本冇货。 刺身都新鲜,而且无雪味。 但点左既食物,成日都会上少左!! 有D点左2-3次佢先上俾我,我就当佢好忙,算啦。*环境 环境唔差,几靓。 唯行人通道只可容纳一人行,对面有人行埋黎都唔会行得到。 再讲,由于地方都唔太大,所以带袋既都几唔方便。 店内有洗手间,但我冇去到。*服务员 服务员态度一般。我唔驶你笑到4万咁口对住我,但都唔好死老豆咁样丫。 叫佢帮我落单,成日都唔记得!!*其他 - 订位服务 有订位服务,所以等候既时间都唔会话好耐。等待时间都视乎你咩时间食。 我同朋友食都系5点半,所以唔驶等就可以入坐。 我都试过冇BOOK位就walk in,佢都同我讲冇晒位。 - 生日蛋糕服务 呢个服务需要订位,而且要够一定人数。 我试一次,蛋糕一般。
*食物
食物种类都算多,但刺身比之前少左,可能因为日本冇货。
刺身都新鲜,而且无雪味。
但点左既食物,成日都会上少左!!
有D点左2-3次佢先上俾我,我就当佢好忙,算啦。
*环境
环境唔差,几靓。
唯行人通道只可容纳一人行,对面有人行埋黎都唔会行得到。
再讲,由于地方都唔太大,所以带袋既都几唔方便。
店内有洗手间,但我冇去到。
*服务员
叫佢帮我落单,成日都唔记得!!
*其他
- 订位服务
我同朋友食都系5点半,所以唔驶等就可以入坐。
我都试过冇BOOK位就walk in,佢都同我讲冇晒位。
- 生日蛋糕服务
呢个服务需要订位,而且要够一定人数。
我试一次,蛋糕一般。
去呢到食野都系唔好对佢个送既蛋糕太大期望啦。